Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Kasım 2014 Cumartesi

Naili Moran - Son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa - Münevver Ayaşlı

Naili Moran'ın dayısı:

                                         

                                     
Ali Nuri Okday'ın kayınbiraderi:

  VEFAT Merhura Viyana ve Berlin Büyükelçlsi Sadullah Paşanın torunu, merhum Buyükelçılik b?şkâtibi Asaf Beyin ve merhum Melek Hanım'ın oğlu, merhum Edibe Okday Hanım'ın kardeşi, merhum elçilerden Nusret Sadullah Ayaşlı'nın yeğeni, merhum Maden Mühendisi Kenan Esin'in eniştesi, merhum Emine Ayaşlı'nın amcazadesi, merhum Belkıs Ardamar' ın dayısı, Ferdiye Ayaş lı'nın eşı, Semra Tanman ve Yuk. Muh. Şefik Okday'ın dayıları, Sadullah Ayaşlı ve Halime Ayaşlı'nın amcazadeleri, Muide Esat ve Sureyya Işık'ın dayıları, Sevıl Arun, Seren Vural, Sündüz ve Sadi Tanman, Güven Okday ve Meral Çiftçi'nin buyuk dayıları, emekli büyukelçi Seyfullah Esin, Emel Esın ve Kemal Kan?n'ın enişteleri Emekli Büyükelçi  NİZAMETTİN AYAŞLI 22.12 1967 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmuştur Cenazesi 23 12.1967 Cumartesi günü öğle namazını muteakip Besiktaş Sinanpaşa Camiinden kaldırılarak Rumelihisarındaki aile mezarlığına defnedilecekti.

Ali Nuri Okday'ın torunu   Meral Çiftçi'nin kayınbiraderi:

                                           


Emin Çiftçi'nin kızı Figen hanım ilk evliliğini Reyhan Menemencioğlu-Şeref Birgen'in oğlu Mehmet Birgen ile yapar.Bir yıl süren bu evlilik boşanmayla neticelenir.Figen hanım daha sonra Emir Yargıcı ile evlenir.

Emin Çiftçi'nin gelini Nilüfer hanım Raif Dinçkök'ün kızıdır.Çiftçi'nin yeğeni Samim bey'in kayınpederi Nazım Kınacı , Tayyibe Gülek'in amcası  Hüseyin Rıfat Gülek'in bacanağı.

Mehmet Birgen'in kardeşi Esra Birgen, Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Cah ile evlenir.Bereket Cah, Esra hanımdan ayrıldıktan sonra yine Türkiye'den bir isimle Orkide Kapani ile   evlilik yapar.
             
Not:Nizamettin Ayaşlı'nın vefat ilanındaki Nusret Sadullah Ayaşlı ,Münevver Ayaşlı'nın eşidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder