Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

19 Şubat 2015 Perşembe

Ahmet Emin Yalman - Abdülhamit Han - Talat Muşkara


Ahmet Emin Yalman'ın eşi:
                                                                                     


Rezzan Yalman'ın teyzesi:



Besime Birev'in yeğeni Sinan Korle'nin kayınvalidesi:



Münire Ertuğrul'un  kardeşi Ziyaeddin bey'in kızı  Behremen hanım'ın nişan haberi:
         

Cumhuriyet, 30 Nisan 1934, Sayfa 4

Nl ŞA N Mehmet Ziyaettin Efendinin kızı ve Yavuz suvarisi Ertuğrul Beyin baldızı Behremen Hanımla, muharrir arkadaşlarımızdan M. Zekeriyya Beyin kardeşi tütün tüccarı Yusuf Halim Beyin nişanları, cuma günü iki taraf aileleri arastnda sa mimî bir hava içinde aktedilmiştir. Genç çiftlere saadet temenni ede........


Besime Birev'in kardeşi:



Tevfik Amir Kocamaz'ın torununun düğün haberi :

Cumhuriyet, 29 Şubat 1944, Sayfa 2



Cezmi Şahingiray'ın annesi:



Mazlume Şahingiray'ın torunu:




Not: Padişah II. Abdülhamit'in kızkardeşi Cemile Sultan'ın , Fethi Ahmet Paşa'nın oğlu Mahmut Celalettin Paşa işe olan evliliğinden dünyaya gelen Mehmet Mahmut Celalettin bey'in kızı Münire Ertuğrul'un damadı Sinan Korle, Ahmet Emin Yalman'ın eşi Rezzan hanım'ın kardeşi.


Münire Ertuğrul'un kardeşi Ziyaeddin bey'in kızı Behremen hanım'ın eşi Yusuf Halim bey, Zekeriya Sertel'in kardeşidir.


Rezzan Yalman'ın dayısının oğlu Pertev Amir Kocamaz'ın kızı Feyza Şahingiray'ın eltisi  Özel hanım , Ercüment Karacan'ın teyzesi Kamiyap İnanlı'nın görümcesidir.


Feyza Şahingiray'ın kayınvalidesi Mazlume hanım'ın kardeşi Ferdi Erdölen'in baldızı Ayşe Ekemen ,Ali Refik Bezmen'in dünürüdür.Refik Bezmen, Halil Bezmen'in amcası ,Pamir Bezmen'in dayısıdır.


Turan Muşkara'ın dünürü Haluk Konyalı'nın kızkardeşinin kızı Elif hanım,Suriye'nin ilk cumhurbaşkanı Suphi Bereket'in kızının gelinidir.


Turan Muşkara'nın  gelini  Zeynep hanım'ın dayısının eşi Sütude Aras , İnegöllüzade Selami bey'in torunudur.Selami bey'in kardeşleri Refet ve Saffet beyler İş bankasının kurucuları arasındadır.Refet bey, III. cumhurbaşkanımız Celal Bayar'ın  kayınpederidir.


1 yorum :