Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Mart 2015 Pazartesi

Menemencioğlu ailesi - Derviş-Bükey ailesi - Nazlı Ilıcak - Koç ailesi


Fethi Ahmet Paşa'nın torunu, İngiliz Sait Paşa'nın kızı olan Saliha Yegane hanım'ın oğlu Şehsuvar Menemencioğlu'nun  kayınvalidesi:

                                                                             



Şehsuvar Menemencioğlu'nun  eşi Serra hanım'ın büyükannesi:
                                                            

Cumhuriyet, 17 Şubat 1962, Sayfa 3

ACI BİR KAYIP Eski Moskova Büyük Elçısi merhum Zekâl Apavdın'm refıkası, Ekrem Fent Kaya Apavdın. TUrkân Tolga ve Leylâ Yerdel'ln anneleri, Prol. Muammer Tolga, Engln Yerdel ve Akgün Kıcıman'ın kavınvalideleri Ayşe, Nilüfer. Alican, Serra. Canan, Tamrın. Pamır ve  Mehmet Ali'nin büvükanneleri Salihatı nisvandan VASFİYE APAYDIN Hanımefendi Hakkın rahmettne kavuşmuştur 



Vasfiye Apaydın'ın kızı Leyla Yerdel'in kayınvalidesi:
                                                                       


Vasfiye Apaydın'ın  damadı:
                                                                 
   

Muammer Vassaf  Tolga'nın  kardeşi:
                                                                             


Muammer Vassaf Tolga'nın kardeşi Nezahat Bilimer'in dünürü:





Serra Menemencioğlu'nun annesi Nimet Çuçbukçu , mülkiye mektebinin en kadim mezunu ve şehremaneti meclis reislerinden Mehmet Reşat Paşa'nın kızıdır.Çuçbukçu'nun kızkardeşi  Nermin hanım ilk evliliğini Kemal Derviş'in amcasının oğlu Kerim Bükey  ile yapmış.Çiftin oğulları Demir Bükey tv ekranlarından tanıdığımız bir isim. Nermin hanım'ın ikinci eşi Osman Dardağan , Hüseyin Sadettin Arel'in ve Ali Haydar Arsebük'ün kardeşidir.


Osman Dardağan ve Hüseyin Sadettin Arel'in  kızkardeşleri Behiye hanımın oğlu Şeref AdoranTalat Paşa'nın eşi Hayriye Talat Bafralı hanım'ın dünürüdür.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder