Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

9 Mayıs 2015 Cumartesi

Mithat Paşa - Neslihan Yargıcı - Raif Dinçkök

Sadrazam Mithat Paşa'nın kızı Mesrure hanım'ın kızı:
                                                                         


Vesime İzzettin Akçit'in kardeşi Muavaffak bey'in kızı Sevda Yargıcı'nın eşi Ahen bey'in dedesi:

                                                                                   


Ahen Yargıcı'nın babaannesi:



Handan Yargıcı'nın gelini Selma hanım'ın babası:



Ahen Yargıcı'nın kardeşi  Emir Yargıcı'nın kayınpederi:



Emin Çiftçi'nin dünürü:





Not: Emin Çiftçi'nin kızı , Emir Yargıcı'nın eşi Figen hanım'ın ilk eşi Mehmet Birgen, Fethi Ahmet Paşa'nın torunlarından Reyhan Şehsuvaroğlu'nun oğludur.Reyhan hanım'ın kardeşi Şehsuvar Menemencioğlu'nun kayınvalidesi Nimet hanım, Demir Bükey'in teyzesidir.Bükey'in babası Kerim bey , Kemal Derviş'in amcasının oğludur.


Emin Çiftçi'nin yeğeni Samim Çiftçi'nin kayınpederi , Hüseyin Rıfat Gülek'in bacanağıdır.Rıfat Gülek, Tayyibe Gülek'in amcası.

Emin Çiftçi'nin kardeşinin eşi Meral hanım, son Sadrazam Kırımlı Ahmet Tevfik Paşa'nın oğlu Ali Nuri Okday'ın torunudur.Nuri Okday'ın kardeşi İsmail Hakkı bey ilk evliliğini Padişah Vahidettin'in kızı Ulviye Sultan ile ikinci evliliğini ise Bülent Ecevit'in anneannesinin kardeşi Ferhunde hanım ile yapmış


Emin Çiftçi'nin gelini Nilüfer hanım, Raif Dinçkök'ün kızı , Emin Çiftçi'nin yeğeni Sernur hanım ise Raif Dinçkök'ün gelinidir.


Raif Dinçkök'ün gelini Ayşegül Dinçkök , Gazeteci yazar Hasan Cemal'in yeğenidir.Hasan Cemal'in halasının oğlu Mehmet Cemal Arel , Bülbülderesi mezarlığı'nda yatan Kapancılardan Azra Erhat'ın ablasının kızı ile evlenmiş.Hasan Cemal'in ilk eşi Necla hanım , Muammer Aksoy'un kardeşi Prof Dr. Muzaffer Aksoy'un kızıdır.Aksoy kardeşlerin amcalarının kızı Türkan hanım şair Oktay Rıfat'ın eşiydi.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder