Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

27 Haziran 2015 Cumartesi

Ali Fuat Erden - Kazım Dirik - Sultan V. Reşad - Verdi ailesi - Vafi ailesi - Yakubi cemaati - Halide Edip Adıvar


General Ali Fuat Erden'in eşi Bedia hanım Reyent ailesinin kızıdır.Reyent ailesi general Kazım Dirik'in akrabasıdır.


Kazım Dirik'in oğlu :
                                                                           


Turan Dirik'in kardeşleri Şükran Sururi ve Orhan Dirik'in dayıları:



Mehmet İhsan Hün'ün  eşi:



Emine Edibe Hün'ün kardeşi:




İsmail Cemalettin Hodo'nun eşi :



Turan Dirik'in eşi Kamran Dirik'in kuzeninin eşi:



Bedi Beler'in yeğeni Nesligül Üstay'ın kayınvalidesi:



Zeynep Üstay'ın kardeşi:



Zeynep Üstay ve  Fatma Nigar Verdi'nin kardeşleri Hatice Vafi'nin eşi:

Cumhuriyet, 16 Kasım 1989, Sayfa 17

babalan, Nezm Gezmen, Rasm Arsebuk ve Gun lns'ın kayınpeden; Verda Gezmen, Irem Arsebuk ve Şınn lns'ın sevgılı babalan, Mehmet Nezıh Demırdekın ve Ferıdun îns'ın can dedelen; Hatıce Vafi'nın kıymetlı eşı RÜSTEM VAFI 15 Kasım 1989 çarşamba gunu vefat etmıştır. Cenazesı 16 kasım perşembe gunü (bugun) Arnavutkoy Camıı'nde küınacak öğle namazından sonra Kuruçeşme'dekı Aıle Mezarlığı'na defnedılecektır


Hatice Vafi'nin damadı Gün İris'in babası:



Feridun Şem'i İris'in eşi Selma İris'in teyzesi:

Cumhuriyet, 15 Mayıs 1966, Sayfa 2







Not:Turan Dirik'in kardeşi Şükran Sururi'nin ilk eşi tiyatrocu Muammer Karaca , ikinci eşiyse Gülriz Sururi'nin babası Lütfullah Sururi'dir.

İsmail Cemalettin Hodo'nun eşi Emel hanım'ın dedesi : Mehmet Ziyaeddin Efendi

Osmanlı Hanedanı üyelerinin geri dönüş hikayeleri : tarihin peşinde dergisi



Feridun Şem'i İris'in kayınbiraderi Bedrettin Pars'ın dünürü Dilruba Peynircioğlu , Özdem Sanberk'in teyzesidir.


Hatice Vafi'nin görümcesi Zeynep Voskay'ın görümcesi , Osmanlının son dönemlerinde Hariciye nazırlığı yapan Ahmet Nesimi Sayman'ın eşiydi.Zeynep Voskay'ın eltisi Kerime hanım ise  Nevra Serezli'nin anneannesi Besime İris'in  kardeşidir.Besime ve Kerime hanımların kardeşleri Refik bey'in eşi Fatma Murat hanım , Padişah V. Murad'ın torunudur.



Hatice Vafi'nin  diğer görümcesi  Fatma Femir'in oğlu Halit bey'in kayınbiraderinin eşi Armağan hanım'ın annesi Zafire hanım , III.cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın baldızıdır. Armağan Odman'ın eltisi Nadire hanım , Ahmet Priştina'nın dayısı Fahrettin Tanık'ın baldızıdır.Armağan Odman'ın abisinin kızı Ayla hanım, Orhan Aldıkaçtı'nın amcazadesi Vehbi Aldıkaçtı'nın geliniydi.Vehbi bey'in kardeşinin gelini Müge Aldıkaçtı , Halil Bezmen'in amcası  Ali Refik Bezmen'in torunudur.Armağan Odman'ın kayınvalidesi Nevber hanım'ın kardeşinin torunu Fehamet Arat , Orhan Pamuk'un kardeşi Şevket Pamuk'un kayınvalidesidir.



Hatice Vafi'nin kızı İrem hanım, ressam Rasin Arsebük ile evlenmiş. Arsebük'ün eski eşi Muazzez İpar şeker kralı Hayri İpar'ın kızıdır. Hayri İpar, Kazım Taşkent'in bacanağı idi.Muazzez İpar'ın kızkardeşinin oğlu Cömert Baykent , Emel Hodo'nun teyzesinin kızı Perizat Osmanoğlu ile evlenmiş. Hodo ve Osmanoğlu'nun dayılarının eşi Perizat Söylemezoğlu daha sonra Hülya Koçyiğit'in amcası Mithat Perin ile evlenmişti.



Cömert Baykent, Yasemin Kozanoğlu'nun annesi Ahu Tuğbay ile de kısa süreli bir evlilik yapmıştı.Ahu hanım , Ercüment Karacan'ın  ile evli  olan ablası Afet Tuğbay'ın  üvey oğlu Ali Karacan ile de uzun süreli bir beraberlik yaşamıştı.Afet Tuğbay , Ali Koç'un eşi Nevbahar hanım'ın annesidir.Nevbahar Demirağ Koç Melike Demirağ'ın anne ayrı baba bir kardeşidir.Nevbahar hanım Türkiye'de ilk olarak şarkıcı  Tarkan ile olan birlikteliği sayesinde tanınmıştı.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder