Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

12 Haziran 2015 Cuma

İnegöllüzadeler - Bağdadizadeler / Paksoy ailesi


İnegöllüzade Selami bey'in kızı Ayşe Güldeste Selek'in oğlu:
                                                                               


Yavuz Selek'in dünürü Mahmut Paksoy'un annesi:



Yavuz Selek-Mahmut Paksoy'un torunları ile ilgili haberler :

“Biz çok şanslıydık: üç oğlumuz (Emre - Ömer - Can PAKSOY) TAC'de okudu. Çok iyi bir eğitim aldılar; hayata değişik açılardan bakabilmeyi öğrendiler; daha önemlisi ''Dünya İnsanı'' oldular.
Bu şansın başka çocuklara da verilmesini sağlamak en büyük arzumdu.
Mezunlar ofisi ile işbirliği yaparak ve dostlarımın da çok büyük desteğini alarak gençlerin yoluna ışık tutabildimse ne mutlu bana...!”

Gülru Selek PAKSOY
ACG- Robert College ' 70
Bogazici Üniv. ' 74
Bogazici Üniv. MBA ' 76
                                                         Kaynak: Bir tuğla da sen koy



Yavuz Selek - Mahmut Paksoy'un torunları Emre ve Can Paksoy ile ilgili haberler:

Gümüşsuyu’nda 4 yıl önce 24 yaşındaki Boston üniversitesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun Can Paksoy’un evine gittikten sonra apartman boşluğunda cesedi bulunmuştu. Paksoy Holding'in sahibinin oğulları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy hakkında müebbet hapis talebiyle dava açılmıştı. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada karar çıktı. Duruşmaya tutuksuz sanıklar Can Paksoy, Emre Paksoy, ölen Sinem Erköseoğlu’nun annesi Ferah Kural ve babası Ergün Erköseoğlu ile taraf avukatları katıldı.





Not : Paksoy ailesinin hikayesi : Mustafa Paksoy

Yavuz Selek'in dünürü Fahir İlkel , Çürüksulu Bahri Paşa'nın kızının oğludur.

Yavuz Selek'in kardeşi eski bankacılardan Cabir Selek , Vedat Nedim Tör'ün amcazadesi Emel Harunoğlu'nun dünürüdür .Emel hanım'ın teyzelerinden Fahriye hanım Nevzat Tandoğan'ın  ,  Zübeyde hanım ise Tandoğan'ın amcazadesi Esad Durusoy'un eşidir. Durusoy ailesinin kızı Şirin hanım, Esat Edin'in annesidir.Edin ailesi Kapancı cemaati'ndendir.

Cabir Selek'in kızı Sevinç hanım'ın oğlu Mehmet Germiyanlıgil ,GS yöneticisi Ali Dürüst'ün intihar eden abisinin kızı Elif Dürüst ile evliydi.


Ayşe Güldeste Selek'in kardeşi Müşfik  bey , ünlü ressam Mihri hanım'ın eşidir.Mihri Müşfik'in kardeşi Enise hanım'ın  Kemal Derviş'in amcası Asaf Derviş'in oğluyla olan evliliğinden dünyaya gelen Hale Asaf  da yine ünlü ressamlarımız arasında yer  alır.Ayşe Güldeste Selek'in kızı , ilkokulu Karakaş cemaati'nin okulu Işık lisesi'nde  okuyan , Behice Boran'ın Arnavutköy Amerikan kolejindeki en yakın arkadaşlarından  Berceste Anter hanım da  ressamdır.Anter'in arkadaşı Behice Boran'ın oğlu da Işık lisesi'nde okumuştur


İnegöllüzade Selami bey'in kardeşi Refet bey , III. cumhurbaşkanımız Celal Bayar'ın kayınpederidir.Celal Bayar , Fransızların Yahudilerin aydınlanmalarını sağlamak için kurduğu Alliance Israelite Universelle okulundan mezundur.

                                                                               

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder