Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

3 Temmuz 2015 Cuma

Karakaş cemaati - Sadıkoğlu ailesi - Sabuncu Hacı Şakir - Kadirbeyoğlu-Ataç ailesi - İnönü ailesi


Karakaş cemaati'nden Suha Germen:



Süha Germen'in  gelini Ulya Germen'in dedesi:
                                                                             
 


Suha Germen'in dünürü    Rıza Aybay'ın kardeşi:
         

Cumhuriyet, 10 Mayıs 1962, Sayfa 5

Û L Ü M Trabzon eşrafından merhum (Alaybeyizade) Cemal beyin oğlu, Sacide Aybay'ın eşı, merhuın Kemal Aybay ve Hüsnü Aybay, Rıza Aybay, Müzeyyen Nemli, Didar Golüoğlu. Meliha Elbi'nin kardeşi, Kemalettin Aybay, Yaşar Aybay, Görsev Kaan'm sevgili babaları, Adnan Kaan'm kayınbabası, Sabahattin ve Bülent Nemli'nin dayıları, Ergül Aybay ve Cenap Aybay'ın amcalan, Trabzon tüccarlarından AHMET AYBAY.........


Rıza Aybay'ın kardeşi Kemal Aybay'ın oğlu Ergül Aybay'ın evliliği:
                                                                             


Ergül Aybay'ın kayınpederi:
                                                                             


Ergül Aybay'ın anneannesi:
  

Cumhuriyet, 07 Temmuz 1972, Sayfa 2

VEFAT Merhum Kadri Bey ile merhume Zehra Hanımın kızı, Karasi Mebusu  merhum Ferhat Beyin refikası, Nebahat Kılıç, merhume Nezahat Özdeniz, Sabahat Ataç, Nejat Payza, Sedat Güray Malâhat Aybay, Melike Güvenç'in sevgili anneleri, merhum Ziya Kılıç, Nabi Ataç, merhum Kemal Aybay, Denız Albayı Muammer Güvenç, Nezihe Payza, Lütfiye Güray'ın  kayınvalideleri, Ercan ve Sönmez Kılıç, Erkan ve ÜlkuKılıç, Mine ve Erdem Bektaş, Ersin ve Hacer Özdeniz, Hasan Akyürek, Ergül ve Revan Aybay, Nur ve Taylân Sabuncuoğlu, Canan Aybay, Hakan Payza, Serhat ve Mürat Güray, Alev ve Mişel Bereha, Züleyha ve Barbaros Güvenç'in anneanneleri ve babaanneleri, AZİZE GÜRAY 6.7.1972 Perşembe gunü ' Halçkm rahmetine Kavuşmuştur, Cenazesi 7.7.1972 Cuma günü (BugünV Bebek Camiinden ikindi namazmdan soara kaldırilarak
 

Ergül Aybay'ın kuzeni Nur Sabuncuoğlu'nun kayınvalidesi:
                                                                         
          

Ergül Aybay'ın kuzeni Mine Bektaş'ın kayınvalidesi:
                                                                         


Ergül Aybay'ın teyzesi Sabahat hanım'ın eşi:



Nabi Vicdani Ataç'ın kuzeni:
                                                                           





Not: Muhsin Sahir Kadirbeyoğlu'nun torunu  Nazlı hanım'ın eşi Şişli Belediye başkanı Hayri İnönü , İsmet İnönü'nün torunudur.


Akif Sadıkoğlu'nun eşi Aysel hanım'ın eşlerinden biri de  , Ömer Madra'nın babası Sezai Ömer Madra'dır.Ömer Madra'nın annesi,  eski siyasetçilerden Fuat Ağralı'nın kızıdır.Akif Sadıkoğlu'nun kızı Hatice hanım , eski GS başkanlarından Faruk Süren'in eşidir.


Revan Sadıkoğlu'nun Ergül Aybay'dan sonra evlendiği Teoman  Demir ,vefat eden kuzeninin eşiyle yaptığı evlilikle gündeme gelmişti.Revan-Teoman Demir çiftinin kızları Işık lisesi mezunu Hande Acar, Erdal Acar'ın kardeşiyle evlidir.


Rüveyde Bektaş'ın damadı Reyman Somer uzun yıllar TRT'de çalıştıktan sonra yeni kurulan Star TV'ye geçmişti.Somer, Cem Uzan'ın sağ kolu olarak bilinirdi.


Ergül Aybay'ın teyzesi Nezahat Özdeniz'in görümcesi Mürüvvet Yücesümbül ,Sümbül efendi şeyhi  Kutbettin Efendi ile Merkez Efendi Şeyhinin kızı Fatma hanım'ın oğlu olan Sümbül Efendi dergahı eski şeyhi Razi Yücesümbül'ün eşidir.


Süha Germen'in oğlu büyükelçi Acar Germen'in dünürü Cahit Meço , Rona Yırcalı'nın babası Sırrı bey'in kuzenidir.


Sahir Arapça'da sihir  yapan-sihirbaz  anlamına gelir.Büyü ve sihirle uğraşmak İslam'da hoşgörülmediğinden Müslümanlar bu ismi pek tercih etmez.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder