Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

30 Temmuz 2015 Perşembe

Metin Oktay - Behçet Uz - Versan ailesi - Hayri İnönü - Cemal Madanoğlu - Nihat Sargın - Kapancı cemaati


Metin Oktay'ın ilk aşkı ve eski eşlerinden Oya Sarı hanımefendi'nin ikinci eşi Salih Uz'un annesi:
                                                                           


Salih Uz'un kardeşi Mübeccel Versan'ın eltisi Şeyda hanım'ın annesi:
                                                                             


Mübeccel Versan'ın görümcesi Nilüfer hanım'ın eşi:
                                                                               


Halil Halit Birsan'ın dünürü:



Halil Halit Birsan'ın kardeşi Saniha Yar'ın oğlu:



Mehmed Mualla Yar'ın kayınpederi Refet Turtin'in bacanağı:

Acı Kaybımız Merhum Ayaş Kadısı Hacı Galip Beyle Behiye Hanım'ın oğlu, Halise Diken Nazmiye Baysal, Şaziye Çavdar. Cemü ve Necip Bartu İee Münevver Özü'nun sevgili kardeşleri. Talat Bartu'nun sevgili eşi. A%mkat Besen Soral ve Yük. Müh. Oktar Bartu'nun sevgili babalan. Leman Arman. Muammer Koç. Ziya Özü. Mustafa ve Necati Diken üe Macit ve merhum Naci Baysalın sevgili dayılan. Mecdi ye İlhan Bartu'nun sevgili amcalan. Dr Erdoğan Soral ve Yük. Müh Ümran Bartu'nun sevgili kajnnpederleri. Hüseyin Soral ve Mustafa Elverici'nin dünürleri Elif Soral ile Vefik Murat Bartu'nun sevsili dedeleri. merhum General Refet Turtin ve General Nazmi Oktay'ın bacanakları. Asife Turtin ve Seniye Oktay'ın enişteleri. Orhan, Erol ve Sevim Turtin ile Güler Okur ve Senatör Cemal Madanoglu. Avukat Kemal Gültekin'in enişteleri, Ayvalık avukatlanndan, İş ve Vakıflar Bankalan Hukuk Müşaviri. Ayvahk Belediye Meclisi ve CHP Yönetim Kurulu üyesi, sevgili babamız iyi re kâmil insan...VEFİK BARTU.....




Halil Halit Birsan'ın kardeşi Emine Büttem'in kızı:
                                                                                      



Lemis Sargın'ın eltisi:



Aliye Sargın'ın yeğeni:







Not: Semahat Ogan'ın eşi Osman Senai  bey'in dahil olduğu Ogan ailesi Bülbülderesi mezarlığı'nda gördüğümüz Kapancı ailelerdendir.Osman Senai bey'in kardeşi Leman hanım, Refet Paşa'nın kardeşi Rıfat Bele'nin eşidir.

Osman Senai Ogan'ın diğer kardeşi Recep bey'in bacanağı Veli Zeren, Atatürk'ün hocası  ve yine Bülbülderesi mezarlığı'nda yatan Kapancılardan olan Şemsi Efendi'nin kızının oğlu , yazar Ilgaz Zorlu'nun da annesinin babasıdır.


Halil Halit Birsan ve Muhsin  Sahir Kadirbeyoğlu'nun torunları  Nazlı hanım, İsmet İnönü'nün torunu ve Şişli belediye başkanı olan Hayri İnönü'nün  eşidir.


Halil Halit Birsan''ın yeğeni Mehmed Mualla Yar'ın kayınvalidesi Asife Turtin, General Cemal Madanoğlu'nun halasının kızıdır.


Sıdıka Uz'un eşi , Salih Uz'un babası  olan  Dr. Behçet Salih Uz , 1931-41 tarihleri arasında İzmir belediye başkanlığı yapmasının yanısıra ticaret bakanlığı ve  İki dönem sağlık bakanlığı yapmıştır.


Sıdıka Uz'un kızı Mübeccel hanım ve eşi büyükelçi Veysel Versan'ın kızları Belkıs hanım doktor Münci Kalayoğlu ile evlenmiş.Kalayoğlu ile yapılan ropörtaj: 



Münci Kalayoğlu'nun anneannesinin kardeşi  Nurcu Hüsrev bey hakkında bir e-kitap :



Mevhibe Demiren , Abraham Galante'nin ''Sabetay Sevi ve Sabetaycıların gelenekleri'' kitabında ismini ifşa ettiği Sabetaycılardan Prof. Muslihiddin Adil Taylan'ın kardeşidir.Demiren ve Taylan'ın diğer kardeşleri Suha Taylan'ın eşi Raciye hanım, Mısır Kralı Faruk'un üç çocuğunun annesi Feride hanım'ın  halası ve Tüli Kamhi'nin kuzenidir.Suha-Raciye Taylan çiftinin kızları Azize Taylan  Rahmi Koç'un yakın arkadaşıdır.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder