Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

31 Ağustos 2015 Pazartesi

Fethi Ahmet Paşa - Verdi ailesi - Turhan Esener - Ressam Nihal Erem - Nemlizadeler - Can Kıraç


Fethi Ahmet Paşa'nın oğlu Mahmut Celalettin Paşa'nın torunu ve eşi :
                                                                     


Fatma Vedia  Amal'ın torunu Serap Verdi'nin kayınpederi :



Nejat Hasan Verdi'nin kayınvalidesi:



Nejat Verdi'nin bacanağı :



Mustafa Selahattin Çalım'ın dünürü:



 Nejat Verdi'nin kardeşi Perihan hanım'ın eşi:



Muzaffer  Canbolat'ın kızkardeşinin eşi:

OLUM Rukıye Cakmur'un eşi,ziraat mühendisi Enver, Dr. Dılaver Cakmur'un, Galip Yavaşça'nın eşi, Ülker ile Zeynel Canbolat'ın eşi îffet'ın babaları, Raıf, Vakıf Cakmur'un  kardeşleri , Dr. Muzaffer ve Arıf Canbolat'ın enişteleri  AKİF CAKMUR uzun müddetten beri müptelâ oldugu hastalık sonunda vefat etmiştır.Merhumun cenazesi 31,8'1961 perşembe günü Kadıkoy Osmanağa camıınden ogle namazını mütaakıp kaldınlacak.Karacaahmet kabnstanına defnedilecektir.



Akif Çakmur'un kardeşi:




Vakıf Çakmur'un baldızı Fahire Atav'ın kayınbiraderi





Not: Vakıf Çakmur'un kayınvalidesi Kevser Nemli , Hasan Pulur'un dayısının eşidir.


Mustafa Hulki Erem'in kızı ressam Nihal Erem'in eski eşi Saffettin Sile'nin kardeşi Sabahattin Metya'nın bacanağı Rıfat Pere , gazeteci Mehmet Yakup Yılmaz'ın kardeşi Feryal hanım'ın eşi Ömer Pere'nin amcasıdır.Sabahattin Metya'nın dayısı Kani Berkin, Selim Soydan'ın teyzesinin eşidir.



Mustafa Hulki Erem'in baldızı Vedia hanım'ın eşi Calib Serter, Sinan Erdem'in dayısıdır.Sinan Erdem'in ablası Bünyan hanım, Saliha Betül Talu'nun amcasının eşidir.Saliha Betül hanım'ın oğlu Eren Talu, Defne Samyeli'nin eski eşidir.


Fatma Vedia Amal'ın üvey annesinin kardeşi Faruk Mirgün'ün  kızı Jerfi Fıratlı , İhsan Sabri Çağlayangil'in halazadesinin gelinidir.Mirgün'ün oğlunun kayınvalidesi Nimet Çınar  ise Bedirhanpaşa'nın torunlarındandır.Nimet hanım'ın eski eşinin halası , Mithat Şükrü Bleda'nın eşidir.


Fatma Vedia Amal'ın anne ayrı baba bir kardeşi, Faruk Mirgün'ün yeğeni Ali Sonder'in kayınbiraderinin eşi  Güzin hanım, Prof. Ragıp Sarıca'nın halasının kızıdır.Güzin hanım'ın halasının kızı Lütfiye Arıbal, Osmanlı'nın son dönem bakanlarından Ahmet Nesimi Sayman'ın kızkardeşinin gelinidir.


Faruk Mirgün'ün amcasının kızı Pervin Gelenbevi'nin kızı Nahit hanım , Orhan Veli'nin sevdiği kadın olarak ünlenmiştir.Nahit hanım'ın ilk eşi Halil Vedat Fıratlı, Ahmet Salih Korur'un damadı Mehmet Ali Fıratlı ile aynı ailedendir.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder