Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Eylül 2015 Salı

Selim Sarper - Şahin Alpay - Germirli Ailesi - Kadir Has


Selim Sarper'in amcası Hikmet Rauf bey'in eşinin  dayısı Niyazi Özmay'ın oğlu , Ahmet Ertegün'ün kuzeni Cemalettin Ertegün'ün eski  eşinin babası :

                                                                                     



İzzet Özmay'ın dayısı:

Bahçekapıda Şekerci Hafız Mustafa oglu, Edremid Altınoluk eşrafından merhum Nihad Bey damadı, fabrikatör Asaf Nihad Edis'in eniştesi, tüccardan Saîd Sezerin kayınpederi Mehmed Sezer, Niyazi Özmen, Halil Özmenin kayınbiraderleri  Şekerci CEMİL KANTMAN  vefat etmiştir. Cenazesi 23 4/947



Cemil Kantman'ın kayınvalidesi:



Cemil Kantman'ın eşi Sabiha hanım'ın ilk evliliğinden olan oğlu Aykut Kazancıgil'in eşi Gaye hanım'ın teyzesinin oğlu:



Cemil Kantman'ın kayınbiraderi Asaf Nihat Edis'in kızı Lale Çolakoğlu'nun  kayınbiraderi:



Ercüment  Zihni  Çolakoğlu'nun kardeşi:






Not: Betül Germirli'nin ve Kadir Has'ın  kayınbiraderlerinin torunu Atilla Ak , Muammer Aksoy'un amcasının kızı Efser Emilsili'nin damadıdır.


Betül Germirli'nin kardeşi Ercüment Zihni Çolakoğlu'nun bacanağı Keramet Jah, Haydarabad nizamı Mükerrem Bereket Cah'ın kardeşi ve Padişah II. Abdülmecid'in kızı Darüşşehvar Sultan'ın oğludur.



 Ercüment Zihni Çolakoğlu ve kardeşi Betül Germirli'nin  akrabaları:






Midilli kökenli Edis  ailesinin hikayesi:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder