Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

24 Ekim 2015 Cumartesi

Arif Hikmet Koyunoğlu - Nejat Basmacı - Üryanizadeler - Manizadeler - Sadi Irmak - Çetin Emeç


Arif Hikmet Koyunoğlu'nun eşi:
                                                                               


Mübeccel Koyunoğlu'nun kardeşi Münciye Bangal'ın damadı:



Dursun Demirtaş'ın dünürü Salha Berkmen'in teyzesi:



Şadan Tamer'in yeğeni İklil Üstüner'in kayınpederi:



Ekrem Üryani'nin yeğeni :



Ferment Damar'ın kardeşi:



Ahmet Şevket Manioğlu'nun dünürü:




Sadi Irmak'ın eşi:

ACI KAYBIMIZ İbradılı Şehit Kadı Abdurrahman Paşa’nın kızı Fahriye Hanım ile Balıkesir Belediye Başkanları’ndan Ethem Bey’in, Üsküdarlı Hattat Safi Bey ile Ayşe Hanım’ın torunu, Antalya Milletvekili Merhum Tabip Albay Dr. Münir Soykam ile Didar Hanım’ın kızı, Seydişehir Belediye Başkanı Merhum Sabri Bey ile Merhume Saliha Hanım’ın gelini, Ethem Soykam ile merhumeler Sabiha Sunan, Nermin Gündoğ, Güzin Kadıgil ve Merhum Ünver Soykam’ın ablası, Soykam, Gündoğ, Cankurtaran, Kordöv, Çelenk, Doğancı, Saatçigil, Oral, Anadolu ve Ayhan Ailelerinin büyüğü, Venüs Irmak’ın ve Merhum İ. Cahit Özden’in kayınvalidesi, Bülent Yenal’ın büyük kayınvalidesi, Ömer Camcıoğlu’nun kızları Emine, Leyla Camcıoğlu’nun ve Talia Yenal’ın ninesi, Prof. Dr. Kenan Bulutoğlu’nun kızı Elif Bulutoğlu’nun anneannesi, Merhume Ayşe Manioğlu’nun kızları Merve Irmak ve Özge Yenal’ın babaannesi, Konya Milletvekili Merhum Sabri Irmak’ın ve Prof. Dr. Yakut Irmak Özden’in sevgili annesi, Merhum Başbakanlarımızdan Ord. Prof. Dr. Sadi Irmak’ın biricik Eşi, Cumhuriyet öğretmeni, Ailemizin yüzyıllık çınarı  AYŞE SEMİHA IRMAK Hanımefendi...............................




Ahmet Şevket Manioğlu ve Sadi Irmak'ın torunları Merve hanım'ın eşi, Çetin Emeç'in kızkardeşi Zeynep hanım'ın oğlu olan  Doğan Gezgin'in amcası:






Not: Hilal Nurullah Gezgin'in akrabaları : Simavi ailesi - Çetin Emeç - Muhtar Kent

                                                                    Çetin Emeç - Üryanizadeler - Rıfat Ababay



Manizade ailesinin hikayesi: Kıbrıs'ı Türkiye'ye tanıtan adam



Mübeccel  Koyunoğlu'nun kızkardeşi Münciye Bangal'ın damadı Nejat BasmacıOrhan Pamuk'un annesinin amcasının oğlu imiş.



Mübeccel Koyunoğlu'nun görümcesinin oğlu Refet Barutçu , Said Nursi 'nin talebelerindendir.Refet Barutçu'nun kızkardeşi Kebire hanım'ın oğlu mimar Orhan Alsaç ,  Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Büyük Üstadı idi.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder