Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Ekim 2015 Pazar

Baha Esat Tekand - Sedat Simavi - Çetin Emeç - Tahsin Uzer - Ahmet Emin Yalman - Aydın Doğan


Baha Esat Tekand'ın kardeşi Enver bey'in damadı ve Sedat Simavi'nin kayınbiraderinin oğlu Rasin Özay'ın dünürü olan Hilal Nurullah Gezgin ile  Çetin Emeç'in kızkardeşinin eşi  ve Sadi  Irmak- Manizade Şevket beylerin torunlarının kayınpederi olan   kardeşi Bilal bey'in  anneanneleri Kebire hanım ve akrabalarını şu başlıkta incelemiştik:


Çetin Emeç - Üryanizadeler - Rıfat Ababay



Hilal Nurullah ve Bilal Gezgin'in annelerinin teyzesi Nazime Atasagun'un oğlu:
                                                                     


Muzaffer Atasagun'un amcazadesi Nuhbe Müderrisoğlu'nun eşi:



Nühbe Müderrisoğlu'nun kuzeni:



Berin Erçin  Sindel'in damadı Hikmet Faralyalı'nın dedesi :

VEFAT Merhum Hacı Celâl Bey ve merhume Hacı Kerıme Hanım'ın oğlu, Meliha Tekeli'nin eşı, Gulgun Dosdoğru, Candaş ve Coşkun Tekeli'nin babaları, Suat Draman, Fahrettin Tekeli, Celâl Tekeli, Dılek Faralyah ve Kısmet Tekeli'nin amcaları; Haluk Faralyalı, Cuneyt Dosdoğru. Oya Tekeli ve Suna Tekeli'nin kayınpederi; ömer Tekeli'nin eniştesi; Ersin, Hikmet, Volkan, Meltem. Derin. Yeşim. Çağhyan ve Seda'mn dedeleri; Türk Hava Kurumu Müfettişliğinden Emekli Kemal Celâl Tekeli Mübarek Berat Kandıli gecesı vefat etmiştir. Cenazesı 29 Kasım 1966 Salı gunü öğle namazını mutaakıp Arnavutköy Camiinden alınarak Rumelihısar'daki aile kabrıstanma defnedilecektir. Mevlâ rahmet eyleye. AİLESİ



Nuhbe Müderrisoğlu'nun kardeşi Nüveyre Göver'in eşi:



Osman Nuri Göver'in dünürü:






Not: Sabiha Zabcı'nın damadı Cüneyt Ölçer, İdil Biret'in eşi Şefik Büyükyüksel'in dayısıdır.Cüneyt Ölçer'in son eşi , Halil Berktay'ın teyzesinin kızı olan Nazan (Caferoğlu) Ölçer'in eski eşi ve akrabaları:






Berin Erçin Sindel'in damadı Hikmet Faralyalı'nın dedesi  Kemal Celal Tekeli'nin kardeşinin eşi Emine hanım , Atatürk'ün çocukluk arkadaşı siyasetçi Tahsin Uzer'in kardeşidir.

Emine Tekeli'nin akrabaları:






Kemal Müderrisoğlu, Rebul kolonyaları'nı bugüne taşıyan  isimlerden biridir:





Berin Erçin Sindel'in damadı Hikmet Faralyalı'nın kardeşi  eski bakanlardan Ersin Faralyalı , Aydın Doğan'ın kızı Begümhan Doğan'ın kayınpederi idi.


Berin Erçin Sindel'in kuzeni Dr. Sedat Barı'nın kızı Savrun Barı , Cem Karaca''nın sevgilisi idi.Sedat Barı'nın kayınvalidesi, Savrun Barı'nın annenannesi olan Nazire Seden, ünlü yönetmen Osman F. Seden'in halasıdır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder