Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

23 Aralık 2015 Çarşamba

Fazlı Necip Bey - Dinç Bilgin - Nihat Erim - Lale Aytaman - Turan Güneş - İnönü ailesi - Halil Berktay


Yakubi  Cemaatinden olan Fazlı Necip bey kimdir (devamı burada ) :


Doğum Tarihi - Selanik 1863

Selanik Duyun-u Umumiye İdaresi’nde çalışan Abdurrahman Nafiz Efendinin oğludur. Fazlı Necip 18 yaşındayken "Asır" adlı bir gazete çıkarmak istiyordu. Babası Selanik Valisi Mustafa Zihni Paşa’ya gitti. Ama istibdat döneminde bir yayın organına sahip olmak pek kolay değildi. Valilik ile Dahiliye Nazırlığı arasında yazışma tam 32 ay sürdü. "Asır" 19 Ağustos 1895’te ilk sayısını çıkardı. Selanik’te Hamidiye Matbaası’nda basıldı. Pazartesi ve perşembe, haftada iki gün yayınlanıyordu. Gazetede iki kişi çalışıyordu; Fazlı Necip ve Ahmet Atıf adında serbest çalışan bir muhabir. Fazlı Necip tecrübeliydi; daha önce Gonca-i Edeb Dergisi’nde makaleleri çıkmıştı. Bu derginin sahibi Osman Tevfik Efendi, gazeteci Ahmet Emin Yalman’ın babasıydı. Fazlı Necip gazeteciliği öğrendiği bu ailenin damadı oldu. Osman Tevfik’in kardeşi Abdurrahman Nafiz’in kızı Rebia ile evlendi. İki çocukları oldu: Mustafa Necip (Bir) ve Meliha (Til). Fazlı Necip, "Temmuz Devrimi"nden sonra gazetenin adını "Yeni Asır" olarak değiştirdi. Bu arada İstanbul’daki Matbuat-ı Dahiliye Müdürlüğü’ne atandı. Gazeteyi halasının oğlu Abdurrahman Arif’e bıraktı.                                                                               



Dinç Bilgin'in babası ve amcası:
                                                                           



Dinç Bilgin'in amcası Galip Bilgin'in oğlu:
                                                                                 


İlter Bilgin'in kayınpederi (kaynak bu site ) :
                                                                                 


İlter Bilgin'in kayınpederi Saffet Güneş'in ağabeyi:



Turan Güneş'in baldızının kızı Şirin İnönü'nün eşi Eren İnönü'nün büyükannesi:



Turan Güneş'in eşi Nermin hanım'ın ve Şirin İnönü'nün annesi Filiz Gökçe'nin kuzenleri:







Not : Oğuz Gökmen'in yeğeni  Dr. Fatmagül  Berktay, Halil Berktay'ın eski eşi, müteveffa akademisyen Bülent Tanör'ün de kardeşidir.


Oğuz Gökmen'in kuzeni Filiz Gökçe'nin kızı Şirin hanım'ın eşi Eren İnönü Şişli belediye başkanı Hayri İnönü'nün kardeşidir.


Oğuz Gökmen'in damadı eski büyükelçilerden Volkan Vural, 2007 yılından beri Doğan Holding yönetim kurulu başkan danışmanı ve Tüsiad yönetim kurulu üyesi ayrıca Tüsiad Dışişleri ve AB komisyonu başkanı imiş.


Dinç Bilgin'in amcasının oğlu İlter Bilgin'in bacanağı Naci Erdem  Fenerbahçe futbol kulubünün eski kaptanlarındandır


Hayri İnönü'nün ve Eren-Hayri İnönü kardeşlerin anneleri Engin hanım'ın akrabaları:







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder