Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

15 Şubat 2016 Pazartesi

Bedirhaniler - Lale Aytaman - Cemal Tural - Sarıcazadeler - İlter Türkmen


Cizre Emiri Bedirhan Paşa'nın torunlarından Ubeyd Şamil Çınar'ın kızı Ayşegül hanım'ın dedesi , FB kulubü eski başkanlarından Tevfik Taşçı'nın kardeşi:
                                                                  


Suphi Taşçı'nın teyzezadesi:



Suphi Taşçı'nın teyzesi, Şerafettin Eranıl'ın annesi:



Zehra Aydos'un torunu Övat Güray'ın eşi:



Şerafettin Eranıl'ın yeğeni:



Oktay Arsan'ın akrabası Suna Tural'ın halası:



Suna  Tural'ın amcası:

VEFAT Harbiye Nazırı merhum Müşir Şakir Paşa ve merhume Zahide Hanımefendinin mahdumu, Saime Seymen'in kıymetli eşi, emekli Büyükelçilerden Numan Tahır Seymen, Necdet Seymen, Nahide Aytaman, Cahide Ertaman ve Neyir Seymen'in sevgilı kardeşleri, Tevfik Saracoğlunun dayısı, Meliha Ilgar ve Şefik Keskin'in halazadeleri, Suna Tural, Orgeneral Cemal Tural, Dr. Ahmet ve Mednan Gerçek ve Yıldız Maraş'ın amcalan, Denizcilik Bankası Kıyı Emniyet Müdürlüğünden emekli: ATIF SEYMEN 15/8/1964 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesı 16/8/1964 pazar günü öfle namazını mütaakıp Cad debostan Galippaşa camiinden kaldırılarak Içerenköy kabristanındaki ebedî istira hateâhına tevdi edilecektir. 



Suna Tural'ın babaannesi:
                                                                                


Suna Tural'ın yeğeni:
                                                                            


Naime Berker'in kayınbiraderinin kızı:






Not: Şermin Berker'in kuzeni  Lütfiye Arıbal, Osmanlı'nın son dönem bakanlarından Ahmet Nesimi Sayman'ın kızkardeşi Seniha Alyot'un oğlu eski milletvekili  Halim Alyot ile evlenmiş.Şermin Berker ve Seniha Alyot'un akrabaları:







Türk Silahlı Kuvvetlerinin 13. Genelkurmay başkanı olan Cemal Tural'ı anlatan bir yazı:



Cemal Tural'ın eşi Suna Tural , MHP genel başkanı  Devlet Bahçeli'nin lisede edebiyat  öğretmeniymiş.Bahçeli'ye ilk milliyetçi kitapları onun tavsiye ettiğini yazmış Can Dündar.


Suna Tural'ın halası Nahide Aytaman , Lale Aytaman'ın eşinin babaannesidir.Nahide hanım'ın akrabaları:





Bedirhan Paşa'nın torunu Ubeyt Şamil Çınar'ın  kayınpederi Suphi Taşçı'nın teyzezadesi eski Maliye Bakanlarından İhsan Gürsan'ın damadı  gazeteci Ergun Göze'nin  hatıraları:



Ubeyt Şamil Çınar'ın son eşi Perihan hanım, büyükelçi  Tansuğ Bleda'nın teyzesidir.Tansuğ bey ilk evliliğini Reşat Nuri Güntekin'in kızı Ela hanım ile ikinci evliliğini ise Gencay Gürün'ün kardeşi Tulgar bey'in eski eşi Erel hanım ile gerçekleştirmiş.


Ubeyt Şamil Çınar'ın kayıniraderi , Tansuğ Bleda'nın dayısı olan Tarık Günerman'ın kayınpederi  Sadi bey'in kardeşi Asaf Akant, Nevzat Tandoğan'ın kardeşi Fahri bey'in bacanağıdır.Tarık Günerman'ın damadı Ümit Seltün, Muazzez Tahsin Berkand'ın yeğenidir.


Ubeyt Şamil Çınar'ın eski  kayınpederi Suphi Taşçı'nın  teyzesi Zehra Aydos'un torunu Övat Güray, Türkiyenin ilk kadın rotary Kulüp başkanıdır.



Övat Güray'ın torunu , bir trafik kazasında hayatını kaybeden  Efe Güray, Beren Saat'in sevgilisi olarak tanınmıştı:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder