Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Şubat 2016 Perşembe

Hümeyra - Metin Oktay - Ercüment Karacan


Oyuncu ve şarkıcı Hümeyra'nın Fikret Hakan ile kısa süren ve olaylı  bir şekilde biten evliliğinin ardından fazla zaman geçmeden evlendiği ,oğlu Sadık Bigat'ın babası olan Mithat Bigat'ın vefat ilanı:

Merhum Sadık Bigat ve Şükufe Bigat'ın sevgili oğulları , Vedia Alageyik  ve Sadullah ve İnci Bigat'ın yeğenleri, Gülten Garan'ın kuzeni, Ayşe ve Faruk Kardıçalı'nın amcaları , Halil Bigat'ın biricik kardeşi, Sadık Bigat'ın babası ,Ayşe Bigat'ın çok sevgili babası Mithat Bigat  8 Temmuz 1999  perşembe günü vefat etmiştir.


Mithat Bigat'ın yeğeni Ayşe hanımın eşi  Faruk Kardıçalı'nın kardeşi:
                                                                             




Not: Faruk ve Tarık Kardıçalı'nın halaları Servet Oktay , ünlü futbolcu  Metin Oktay'ın eşiydi:




Mithat Bigat'ın  kuzeni Gülten Garan, Ercüment Karacan'ın oğulları Ömer ve Ali Karacan'ın ve Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre hanım'ın  anneleri  olan Cemile Garan'ın kardeşinin eşidir:




Mithat Bigat'ın babaannesinin kardeşinin kızı Piraye Bigat Cerrahoğlu, Nilgün Cerrahoğlu'nun üvey annesidir:





Ercüment Karacan'ın ilk eşi Nilgün hanım , Ercüment Ekrem Talu'nun baldızı  Seniha Dino İleri  ile Celal Nuri İleri'nin  torunudur.Seniha hanım'ın İzzet Melih Devrim ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen Remide hanım , Maliye Nazırı Cavid Bey'in  (Padişah II Abdülhamit'in oğlu Şehzade Burhanettin Efendi'nin eski eşiyle yaptığı evlilikten dünyaya gelen ) oğlu Şiar Yalçın'ın eşlerinden biridir.İzzet Melih Devrim, Şakir Paşa ailesinden Fahrünisa Zeid ile de bir evlilik yapmıştı.Ressam Nejat Devrim ve tiyatrocu Şirin Devrim bu evliliğin ürünleridir.



Ercüment Karacan'ın ikinci eşi Lale Sarı , TFF eski başkanı Mahmut Özgener'in halasının görümcesidir.Lale hanım'ın kızkardeşinin çocuklarının babası Ümit Sanver'in dayısı Sadullah Hamit Birsel, Refik Evliyazade'nin damadıdır.


Lale Sarı'nın Fikret Hakan ile yaptığı evlilik Hakan'ın  reşit olmayan Semiramis Pekkan'la beraber olup evlenmek zorunda kalmasıyla son bulmuştu.Semiramis Pekkan daha sonra Lale Sarı'nın eski eşi Ercüment Karacan ile evlenmişti.



Ercüment Karacan'ın son eşi Afet Tuğbay, Köprülü sülalesine mensup son Girit Kumandanı Şehit Süleyman Paşa'nın oğlu Nejat bey'in kızı imiş.Afet Hanım'ın  Karacan ile evli olduğu dönem kızkardeşi Ahu Tuğbay da  Ercüment bey'in oğlu Ali Karacan ile beraberdi.Ahu Tuğbay'ın kısa bir evlilik yaşadığı Cömert Baykent , Ercüment Karacan'ın dördüncü eşi Semiramis Pekkan'ın kızkardeşi Ajda Pekkan ile uzun süren bir beraberlik yaşamıştı.


Afet Tuğbay'ın film yapımcısı Turgut Demirağ ile evliliğinden dünyaya gelen Nevbahar hanım, Rahmi Koç'un oğlu Ali Koç'un eşidir.Afet hanım'ın kızkardeşi Ahu hanım Yasemin Kozanoğlu'nun annesidir.


3 yorum :

  1. Ercüment Karacan'ın eşi Cemile Garan'dan bahsedilmiyor.....Ali Karacan'ın annesi Cemile Garan Mehmet Ali Birand'ın kayınvaldesi....

    YanıtlaSil
  2. Vay arkadaş 🤔

    YanıtlaSil