Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

20 Şubat 2016 Cumartesi

Nuri Çolakoğlu - Cemali ailesi


Nuri Çolakoğlu'nun annesi Emine Bertil hanım'ın babası:

 VEFAT Merhume Hale Hatice Mutafoğlu'nun eşi, Bertil Çolakoğlu, Berna Ertuzün'ün kıymetli babalan, İzmır sanaîicüerınden Hasan Çolakoğlu ve Sofya Büyükelçisi Nejat Ertüzün'ün kayınpederi, Nuri, Sabri, Kemal Çolakoflu. Fuat Ertüzün ve Sezi Çolakoğlu ile Deniz Ardalı'nın dedeleri, Nuriye Yenievli'nin amcası, Özcan ve Muhittin Özden'in mânevi babaları, Tulın Özden'in mânınrı dedesi. İzmir tüccarlanndan (Cumhunyet: 6070)  SABRİ MUTAFOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 15 Haziran 1970 Pazartesi günü Hisar Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip asri kabristamndaki ebedi istirs>hateâhma tevdi olunacaktır.



Nuri Çolakoğlu'nun teyzesi Berna Ertüzün'ün kayınvalidesi:
                                                                         



Rıfkiye Ertüzün'ün kardeşi Refah Tanaçan'ın eşi:



Asım Rıdvan Tanaçan'ın yeğeni Hikmet hanım'ın kayınbiraderi:






Not: Bu akrabalık zincirinin devamı:






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder