Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Ağustos 2016 Salı

Bezmenler - Leyla Tekül - Çerkeşizadeler - Gelenbevizadeler


Refik Ahmet Sevengil'in yeğeni Orgeneral Şahap Gürler'in oğlu Doğan Gürler, Fuat  Bezmen'in dayısı İsmail  Recep Erden'in damadıdır:

Bezmen ailesi - Refik Ahmet Sevengil - İpekçi ailesi



Doğan Gürler'in dayısı:

V E F AT Merhum Mıralay Hayrı bev ile merhume Muzeyyen hanım'n oğulları, merhume Gevher Akyol'un ağabeyi, merhum Dr. İbrahim Hakkı Pasa ile merhume Fatma İhsan hanımın damatları, Nerıme Akyolun çok sevgılı eşı, Nerıme Ateş ve Nımet Boranalp'ın kardesı, Yavuz Olça, Gonul Koray, Doğan Gurler, Durran Ateş, Şanal Boranalp ve Murat Boranalp'ın dayıları. Macıt Somer merhun Hadıve Aktuna, Sabıha Kut'un merhum Yuk Muh Kâmıl Sıdal, merhume Emıne Sıdal, Mevıde Sovdanses, merhum Dr. Âmıl Sıdal, Samıme Tunay ve Fazıl Tumen'ın enıştelerı. merhum Kemal Zıya Aktuna. merhum Selâmı Kut un, Cevdet Soydanses, Refık Tunav bacanağı Çok lvi kalblı isan, Em P Yarbav ve tanınmış tuccarlardan FITRAT AKYOL ........



Fıtrat Akyol'un baldızı Sabiha Kutun ve oğlu:
                                                                              




Metin Bülent Kutun'un bacanağı Dr. Nüvit Tekül'ün kardeşi:
                                                                           



Dr. Nüvit Tekül'ün eşi Betül hanım'ın anneannesi:

Çerkeşşeyhizade Kazasker Hacı Tevfik Efendi'nin kızı , Kazasker Hattat Mustafa İzzet Efendi'nin gelini, Tevfik Molla'nın eşi , Betül Tekül ve doktor Nüvit Tekül'ün anneanneleri.....SENİYE ÇERKEŞLİ.......


Seniye Çerkeşli'nin kızı:

Kazasker Hattat Mustafa İzzet Efendi ve Gelenbevizade Şeyhülislam Hayrullah Efendi'nin torunları , Tevfik Molla'nın kızı, Muhtez Eriş'in annesi, Betül Tekül ve Doktor Nüvit Tekül'ün teyzeleri ŞEFİKA GELENBEVİ......



Betül Tekül'ün amcası:                                                                              


Hüseyin Bedi Kerimol'un kardeşi Fasiha Ergüven'in  eşi:
                                                                             




Not:Emin Ergüven'in amcası Mehmet Ali Uluergüven ünlü avukat Gülçin Çaylıgil ve Arda Uskan'ın annesi olan kardeşi Simin hanım'ın dedeleridir.


Emin Ergüven'in yeğeni Ayla hanım'ın eşi Hüsameddin Gökay , Fahrettin Kerim Gökay'ın kardeşidir:


Hüseyin Bedi Kerimol ve Fasiha Ergüven'in teyzeleri Sabriye Zadil'in oğlu Neriman Alam'ın babası Mithat Alam'ın başka bir hanımdan dünyaya gelen kızı Ayşe Mihriban hanım, Leyla Umar'ın annesidir.Mithat Alam'ın eşlerinden biri de daha sonra Hamit Nafiz Pamir ile evlenecek olan Altemur Kılıç'ın halası Naime hanım..


Gülçin Çaylıgil - Arda Uskan - Fahrettin Kerim Gökay - Mithat Alam - Leyla Umar



 Betül Tekül'ün kardeşi Armağan Kerimol'un bacanağı Affan Lugal, Doğubilim uzmanı  Çevirmen ve Yazar Necati Lugal'in yeğenidir.


 Betül Tekül'ün kızı komedyen Leyla Tekül'ün oğlu Efe Tuzcu'nun  Satanist olduğu  ve kolejli öğrencileri intihara sürüklediği iddiasına  bir dönem basında sıkça yer verilmiş:


İnsanlık denen sahte kavramın bir parçasıyım.

          

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder