Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

29 Ekim 2016 Cumartesi

Çetin Emeç - Birsel ailesi - Evliyazadeler - Turhan Esener


Çetin Emeç'in kardeşi Aydın Emeç'in eşi Naziye hanım'ın dedesi, tütün tüccarı, eski siyasetçilerden, İş bankası  ve istihbarat örgütü Mim Mim'in kurucularından olan Hüseyin Kavalalı:


Cumhuriyet, 16 Kasım 1960, Sayfa 3 
 Kavala eşrafından İbrahim Paşa'nın oğlu , Edibe Kavalalı'nın eşi, Melahat Turalı , Bedaat Banguoğlu, Naime Çullu'nun babaları, Hamit Turalı, Emin Banguoğlu , Tayyar Çullu'nun kayınbabaları, Abbas Kavalalı, Merhum Rukiye Akkum, Refia İmrencer, Safinaz Kavalalı'nın ağabeyleri HÜSEYİN KAVALALI Allahın rahmetine kavuşmuştur.Asri mezarlıktaki makrebesine defnedilmiştir.


Hüseyin Kavalalı'nın kardeşi Rukiye Akkum'un kızı:
                                                                         


Rukiye Akkum'un kızı Yıldız İşçimenler'in kayınbiraderi Ekrem bey'in gelini Ayşe hanım'ın babaannesi  :



Seza Birsel'in oğlu, Ayşe İşçimenler'in babası:



Semih Süreyya Birsel'in kayınvalidesi:



Züleyha Kartal'ın kardeşi

Cihangirli  Mehmed Reşit Paşa ....., Sıh' hat V..âleti Evrak Müdür.. merhum Kemal Beyin refikası, emekli Erkânı ha... ....Haydar Mehmed Alganer, Hikmet Alganer'in hemşireleri, Mehveş Keskin, Sara Berkman valideleri, Suad Keskin, AIi Berkman, İzzet Mühürdaroğlunun kayınvalideleri, Remide Mühürdaroglu, Necib Berkman'ın büyükanneleri NİLÜFER HANIMEFENDİ 25 '5/954 günü vefat etmistir. Merhume dün Ankarada ebedi istirahatgâhına tevdi edilmiştir.



Nilüfer hanımefendi'nin damadı:





Not: Osman Ali Berkman'ın kardeşi Kamile Esener'in oğlu Prof.   Turhan Esener , Bülent Eczacıbaşı'nın kayınpederi  ve Arif ve Betül Mardin'in teyzelerinin kızı Sabiha hanım'ın eşidir.


Osman Ali Berkman'ın dünürü Ekrem Seziman'ın kızkardeşinin kızı Mürşide Germen, Pirinççioğlu ailesinden Hikmet bey'in ve Mithat Paşa'nın kızı Memduha hanım'ın torunu olan Şefik Fenmen'in kayınvalidesidir:




Osman Ali Berkman'ın yeğeni Ülker hanım'ın eşi Doğan Kromörs , İdil Biret ve Tüli Kamhi'nin kuzenidir:




Semih Süreyya Birsel'in amcası Sadullah Birsel, Refik Evliyazade'nin damadıdır:




Hüseyin Kavalalı'nın damadı , Aydın Emeç'in eşi Naziye hanım'ın babası olan Tayyar Çullu'nun annesi de Birsel ailesinin kızıdır.


Tayyar Çullu'nun dayısı Mustafa Münir Birsel de Evliyazade ailesinin damadıdır.


Evliyazedelerin bir diğer damadı  olan Adnan Menderes'in dayısının torunu Refia hanım da Çullu ailesine gelin gitmiş.Refia hanım'ın halasının kızı İclal hanım, Kazım Karabekir'in eşidir:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder