Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

28 Kasım 2017 Salı

Fatoş Güney - Celal Şengör - Lale Aytaman - Ahmet İzzet Paşa - Esra Birgen


Yılmaz Güney'in son eşi Fatoş Güney'in halası:                                                                      


Şükran Uyanık'ın dünürü:


Ulvi Tümen'in dayısı:



Ulvi Tümen'in  teyzesi, Tayyar Kaçkar'ın kardeşi  olan Hikmet Sipahioğlu'nun kayınbiraderi:



Ulvi Tümen'in kayınvalidesi:



Nigar Karaali'nin kızkardeşinin kızı Yıldız Aytaman'ın kayınvalidesi:



Nigar Karaali'nin yeğeni Sevim Sukiye'nin kayınpederi:



Tevfik Sukiye'nin yeğeni Cavidan Furgaç'ın kayınvalidesi:



Cavidan Furgaç'ın kardeşi:



Naci Sukiye'nin  dayızadesi Esin Şukal'ın dayısı:




Not.Şeref Birgen'in kızı Esra hanım'ın boşandığı eşi Mükerrrem Bereket Jah, Haydarabad (Hindistan) nizamı  ile Son Halife Sultan Abdülmecid'in kızı Darüşşehvar Sultan'ın oğullarıdır.

Esra Birgen'in annesi Reyan hanım, Fethi Ahmet Paşa'nın torunlarındandır.

Esra Birgen- Mükerrem Bereket Cah'ın oğulları Azmat Jah'ın eşi Naz hanım, Prof. Muslihiddin Adil Taylan'ın kardeşi  Suha bey'in torunudur:




Sadrazam Ahmet İzzet Paşa'nın kızkardeşinin ikiz oğullarından Celalettin bey, Billur Kalkavan'ın annesinin babası, Ali Haydar bey de Son Padişah Sultan Vahdettin'in kızı Ulviye Sultan'ın eşidir.

Nesime Furgaç ve Ahmet İzzet Paşa'nın torunları Mehveş hanım'ın oğlu Suphi Bereket'in babası Rıfat bey, Suriye'nin ilk cumhurbaşkanı Suphi Bereket'in oğludur.


Nahide Aytaman, Lale Aytaman'ın eşi Reha Aytaman'ın babaannesidir.Reha bey'in annesi İclal hanım, ünlü bestekar Hacı Arif bey'in torunudur.


Mehmet Sipahioğlu'nun eşi, Prof. Celal Şengör'ün anneannesi olan Kudret Sipahioğlu, Kazım Taşkent'in kuzenidir.

Tayyar Kaçkar'ın dünürü Abdülhalim Kiper, Hüseyin Nail Kubalı'nın kardeşi Cavit bey'in de dünürüdür:




Tayyar Kaçkar'ın gelini Zeynep hanım, Mehmet Ali İrtemçelik'in baldızıdır.Zeynep hanım'ın babası Kemal Gürgan'ın teyzezadesi Kutsi Bosut'un eşinin büyükannesi Zübeyde hanım, Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Müren'in babasının teyzesidir:




Fatoş Güney'in İzzet Çapa ile yaptığı ropörtaj:

              Sen “Çiçek çocuğum” diyorsun, peki ailen ne diyordu?
Tanrı’nın dünyadaki şanslı kullarından biri olmalıyım ki, leylekler beni varlıklı, saygın, sevgi dolu bir ailenin kucağına bırakmışlar. Babam Türkiye’nin ilk sanayicilerindendi. Arnavut kökenli, geleneksel, yozlaşmamış, son derece dürüst bir ailem vardı. Yabancı sermayeye karşı da direnmişler… 
Hani şu milli burjuva dediklerinden…Tam üstüne basmış olursun. Yılmaz da ailemi hep filmleştirmek isterdi zaten. Vaniköy’de nişasta, glikoz, mısırözü yağı üretilen bir fabrikamız vardı. Ama günlük hayatlarında hiçbir şeyin aşırısına kaçmadan yaşayan bir aile… Moda’da sade bir hayat süren fabrikatör Süleymangil Ailesi…

                                                  Devamı: Yılmaz beni sırtında taşırdı 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder