Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

27 Mart 2015 Cuma

Seccadecibaşı İzzet bey - İsmail Erez - Ertuğrul Özkök


Padişah II. Abdülhamit döneminde sarayda görev alan Seccadecibaşı İzzet bey'in kızlarından Müzeyyen hanım General Ahmet Fevzi Big ile evlenmiş.Müzeyyen-Ahmet Fevzi Big çiftinin kızları:

                                                                                     


Mesrure Sargın'ın eşi:
                                                                             

Mesrure Sargın'ın eltisi:

                                                                                   


Fatmatüzzehra Mediha Sargın'un torunu Tülin hanım'ın eşi:
                                                                               


Abdurrahman Hücum Tulgar'ın dayısı:
                                                                                 




Not: Mesrure-Emin Sargın'nın damatları Yakup Akşiyote, Musevi cemaati'ndendir.

Mesrure-Emin Sargın'ın damatları Muammer Kaymakçalan'ın kızkardeşi Mukadder hanım , Koç Holdingin kurucularından Ziya Bengü'nün eşidir.Mukadder-Ziya Bengü çifti armatörlerin annesi Vuslat Sadıkoğlu'nun dünürüdürler. 


Seccadecibaşı İzzet bey'in Müzeyyen Big  dışındaki kızlarından  Saide hanım , Halep  Mebusu Sadi Efendi'nin oğlu Mazhar Kazancı ile , Şahinde hanım Hasan Tahsin Erez ile , Refika hanım da Ali Necipoğlu ile evlenmiş.


Refika Necipoğlu'nun  kayınbiraderi Tahsin bey ,Yaşar Nabi Nayır'ın damadının halasının eşidir.Refika hanım'ın görümcesi Gülsüm hanım'ın gelini Melek Necipoğlu, Halit Refiğ'in amcasının kızı ve Sabiha Sertel'in kardeşinin torunudur.


Şahinde Erez'in eşi Hasan Tahsin bey, Mehmet Ali Ayni'nin amcazadesidir.Şahinde hanım'ın genç yaşta vefat etmesi   üzerine Hasan Tahsin bey, Cenap Şahabettin'in kızı Şivezat hanım ile evlenmiş.Şahinde-Hasan Tahsin Erez'in oğulları merhum Paris büyükelçimiz İsmail Erez , Asala örgütünün saldırısı sonucu yaşamını yitirmişti.İsmail bey'in eşi Necla hanım İnegöllüzade Saffet bey'in torunuydu.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder