Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

24 Haziran 2015 Çarşamba

Kazım Özalp - Reşat Şemsettin Sirer - Kasım Gülek - Raif Dinçkök

Kazım Özalp'ın eşi:
                                                                                     


Kazım-Müveddet Özalp'in  damatları Reşat Şemsettin Sirer'in kardeşi Raif Ziya Sirer'in baldızı:



Fikriye İffet Olpak'ın kızı Nüzhet Kuraner'in dünürü:





Not: Hüseyin Rıfat Gülek'in  bacanağı Nazım Kınacı'nın kızı Semin hanım kira vergisi rekortmeni Sıtkı Çiftçi'nin gelinidir.Semin hanım'ın görümcesi Sernur hanım , Raif Dinçkök'ün (eski) gelini ve torun Raif Dinçkök'ün annesidir.


1 yorum :

  1. Hem zengin aile çocuğu, hem iyi eğitimli, hem de siyâsette başarılı son mohikan GÜLEK'ti. CEM Boyner ve CEM Uzan O'nun yolundan gitselerdi, bugün en azından ana muhalefet partisi lideri olurlardı. Ama aileleri de onları evlatlıktan tıpkı İsmail CEM'i ettiği gibi reddederdi. Zirâ CEMGiLLER(!) Gülek'ten hiç hazzetmezler. Sanıyorum O bir başka ailedendir.

    YanıtlaSil