Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

23 Eylül 2015 Çarşamba

Şahin Alpay - Keriman Halis - Kenan Ece - Mükerrem Sarol - Menemencioğlu ailesi - Fethi Ahmet Paşa


Şahin  Alpay'ın teyzesinin kızı Gaye Kazancıgil'in kayınpederi Ord. Prof. Dr. Tevfik Remzi Kazancıgil'in amcası Miralay Asım Kazancıgil'in kızı:

                                                                           


Mediha Tunak'ın damadı Tesit Ece'in kardeşi:





Mediha Tunak'ın kardeşi Yekta Kazancıgil'in 
kayınbiraderi:




Yekta Kazancıgil'in eşi , Mükerrem Sarol'un kardeşi:




İclal Kazancıgil'in damadı Alican Apaydın'ın büyüğü:






Not: Demokrat Parti'nin kurucularından olan Mükerrem Sarol'un kızkardeşi Semiha hanım'ın kızı Mine hanım,Yassıada'da vefat eden DP milletvekili  Yümnü Üresin Paşa'nın geliniydi.


Şehsuvar Menemencioğlu'nun annesi Saliha Yegane hanım'ın annesi Emine Güzide hanım, Fethi Ahmet Paşa'nın kızıdır.Saliha Yegane hanım'ın babası ise İngiliz Sait Paşa'dır.


Şehsuvar Menemencioğlu'nun kayınvalidesi Nimet Çuçbukçu, Demir Bükey'in teyzesidir.Bükey, Kemal Derviş'in amcasının oğlu Kerim bey'in oğludur.



Nimet Çuçbukçu'nun torunu Alican Apaydın'ın halası Leyla Yerdel ,  Nazlı Ilıcak'ın halasının gelinidir.Bu akrabalığın devamı:




Şehsuvar Menemencioğlu'nun kardeşi Reyan hanım'ın kızı  Esra Birgen, Haydarabad nizamı Mükerrem Bereket Cah'ın ilk eşiydi.Mükerrem Bereket Cah'ın annesi Darüşşehvar Sultan , halife II. Abdülmecid'in kızıdır.



Keriman Halis'in kardeşi Kenan Ece'nin akrabaları:



Keriman Halis'in kardeşi Kenan Ece ,diğer kardeşleri Turgan Ece'nin torunu oyuncu Kenan (Cahit) Ece ile karıştırılmamalı.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder