Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

29 Temmuz 2016 Cuma

Nuri Çolakoğlu - Komili ailesi - Aydın Doğan


Ünlü televizyoncu Nuri Çolakoğlu'nun teyzesinin eşi Nejat Ertüzün'ün teyzesinin eşi Asım Rıdvan Tanaçan'ın  yeğeni Hikmet hanım'ın eltisi Emine  Cemali , Bülent Ecevit'in annesinin dayısının kızıdır.

Nuri Çolakoğlu - Cemali ailesi



Asım Rıdvan Tanaçan'ın yeğeni Hayri Tanaçan'ın kayınpederi:
                                                                         


Lütfü Sevsevil'in gelini Meral hanım'ın büyükbabası:
                                                                         


İhsan Gürbüzer'in kardeşi Kadriye Başkaya'nın oğlu:



Yaşar Başkaya'nın kayınpederi:



Galip Hamzalay'ın dünürü:



Numan Balkan'ın damadı Mahmut Karaağaç'ın eski eşi:



Numan Balkan'ın yeğeni:



Recai Erkli'nin kayınpederi Şakir Süter'in kardeşi:





Not: Hacı Abdürrahim Süter'in kızı Nadire Odman'ın eltisi Armağan hanım  , Celal Bayar'ın baldızı Zafire hanım'ın kızıdır.Zafire hanım'ın torunu Ayla Aldıkaçtı , Orhan Aldıkaçtı'nın kuzeni Vehbi Aldıkaçtı'nın gelinidir.


Hacı Abdürrahim Süter'in damadı İzmirli ünlü Tanık ailesinden  Fahrettin Tanık, Ahmet Priştina'nın dayısıdır:





Hacı Abdürrahim Süter'in kardeşinin kızı Binay hanım'ın ve eşi Recai Erkli'nin oğulları Hakan Erkli, Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ'ın kızkardeşinin eşidir:





Hacı Galip Hamzalay'ın  kayınbiraderi İsmet Akkoyunlu,  Kazım Karabekir'in kızı Hayat Feyzioğlu'nun dünürüdür.İsmet Akkoyunlu'nun gelini, Cumhuriyet tarihinin ilk balerini olan Kaya Özilhan, Atilla İlhan'ın amcasının kızıdır.


 Hacı Galip Hamzalay'ın diğer kayınbiraderi İbrahim Akkoyunlu'nun kızı Zümrüt Leyla hanım, Halide Edib'in eski eşi Salih Zeki Sayar'ın oğlu ve  İrene Melikoff'un eski eşi olan  Faruk Sayar'ın eşidir.


İbrahim Akkoyunlu'nun diğer damadı Ümit Birkan'ın teyzesinin kızı Peran Kortel'in görümcesi Şermin hanım İbrahim Ethem Ulagay'ın gelinidir.



İsmet ve İbrahim Akkoyunlu'nun kardeşleri Vasfiye Güney'in damadı Pekcan Hüsrev Göle, Nilüfer Göle'nin amcasının oğludur.Vasfiye hanım'ın  kayınbiraderinin oğlu Rükneddin Güney, Nazım Hikmet'in yeğeni Samiye Bilgişin'in kayınbiraderinin damadıdır.



Samiye Bilgişin'in oğlu İlkay bey'in dünürü Necmi Komili'nin yeğeni Tules Karaağaç, Hacı Galip Hamzalay'ın dünürü Numan Balkan'ın damadının  eski eşidir.


İlkay Bilgişin'in eşi Mihda hanım'ın büyük dayısı olan Sadrazam Kıbrıslı Mehmet Paşa ahfadından Nazım Kıbrızlı'nın akrabaları :






Lütfü Sevsevil'in damadı Şükrü Gülesin( Kaynak:  Dünya rekortmeni futbolcu ) :




Lütfü Sevsevil'in torunu , Hayri Tanaçan'ın kızı olan Nilüfer hanım'ın  eşi Rıdvan Kutmangil'in yeğeni olan madenci ,Yeni Günaydın ve Süper Tan gazetelerinin sahibi   Bekir Kutmangil, bir cinayete kurban gitmiş:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder