Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Temmuz 2016 Çarşamba

Sevgi Soysal - Reşat Tesal - Ahmet Emin Yalman - Münir Nurettin Selçuk


Sevgi Soysal'ın amcası İsmet Yenen'in eşi Sabiha hanım,  Salih Bozok'un kızıdır.Salih Bozok'un eşi Düriye hanım, Nuri Conker'in kardeşi.


Sevgi Soysal'ın halası Muazzez Tesal, Türk-Yunan mübadele komisyonu başkanı Karakaş cemaati'nden Ömer Dürri Tesal'ın eşidir.Ömer Dürri bey'in oğlu Necip Tesal , Nuri Conker'in damadıdır.Necip bey'in kardeşi Reşat Tesal'ın bacanağı Hayati Tabanlıoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin Dördüncü Cumhurbaşkanı olan Cemal Gürsel'in dünürüdür.


Reşat Tesal'ın  otobiyografik kitabında bahsettiği Şerife halasının akrabaları:

 Karakaş cemaati - Kardıçalı ailesi - Metin Oktay



Reşat Tesal'ın halası Şerife Meto'nun kayınbiraderi:
                                                                             



Fazlı Meto'nun kayınvalidesi:



Cumhuriyet, 27 Kasım 1950, Sayfa 3

                                                                    
Merhum Kars Milletvekili  eski İstanbul .......Nazif Sirel'in eşi , Metin Sirel, Nüveyre Meto, Mualla Ulus'un anneleri, Adana Çiftçiler birliği ....Fazlı Meto ile Ankara Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Sami Ulus'ın kayınvalideleri MÜEYYED SİREL .........................Feriköy'deki aile makrebine defnedilecektir.



Fazlı Meto'nun eşi:                                                                        
                                                                               

Nüveyre Göver'in üvey kızı Nevhiz Zabcı'nın kayınvalidesi:
                                                                               


Nüveyre Göver'in kardeşi Metin Sirel'in  eşi Meral  hanım'ın annesi:






Not: Münir Nurettin Selçuk'un damadı Metin Sirel, daha sonra gazeteci  Mehmet Yakup Yılmaz'ın kızkardeşi Feryal hanım'ın  görümcesi Esin Pere   ile evlenmiş.



Metin Sirel ve Nüveyre Göver'in kuzenleri  Nuhbe Müderrisoğlu, Rebul kolonyalarını günümüze taşıyan   isimlerden Eczacı Kemal Müderrisoğlu'nun eşidir.Nuhbe-Kemal Müderrisoğlu çiftinin dünürleri Muzaffer Epirden'in teyzezadesi Ahmet Rasim Onat , Kazım Özalp'in dünürüdür:






Nuhbe Müderrisoğlu'nun amcasının eşi Nazime Atasagun'un yeğeninin oğlu Hilal Nurullah Gezgin, Baha Esat Tekand'ın kardeşi Enver bey'in damadı ve Sedat Simavi'nin kayınbiraderinin oğlunun  dünürüdür:






Hilal Nurullah Gezgin'in kardeşi Bilal bey'in eşi Zeynep hanım, Çetin Emeç'in kardeşidir.Bilal-Zeynep Gezgin çiftinin oğulları Doğan bey'in eşi Merve hanım, eski başbakanlardan Sadi Irmak ve Ahmet Şevket Manioğlu'nun   torunlarıdır:





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder